Diensten en middelen

Als uitvaartverzorger geef ik u de ruimte en tijd die u nodig heeft na het overlijden van uw dierbare en daarbij de vrijheid bij het regelen van de uitvaart. Wanneer u contact opneemt met mij kom ik direct bij u langs en neem ik diverse boeken mee met daarin voorbeelden van bloemen, kisten en rouwkaarten.

Van de kisten staan ook verschillende modellen op de website. Ik zal u zoveel mogelijk adviseren en ondersteunen bij de mogelijkheden die er zijn. Samen zullen wij bespreken wat u zelf graag zou willen doen en wat ik hierin voor u kan betekenen. Het zelf ontwerpen of samenstellen van de rouwkaart is een van de mogelijkheden.

Ook het dragen van de kist tijdens de uitvaart en de verzorging van uw dierbare kan door familie of vrienden zelf worden gedaan. Ik zal u hierbij op een zo goed mogelijke en gepaste wijze van dienst zijn, vanaf het begin tot het eind. En dat zal niet eindigen met een handdruk aan het eind van een koffietafel, want ook na de uitvaart zal ik contact met u houden.

© 2024|Uitvaartzorg in Twente