uitvaart twente

Werkwijze

Wanneer u geconfronteerd wordt met het overlijden van een dierbare moeten er veel zaken geregeld worden. Maar er moet ook ruimte zijn voor uw verdriet. Om die reden kies ik ervoor om het hele proces in kleine stappen te verdelen. De eerste dag bespreken we de tijden van de uitvaart en zoekt de familie de kist uit en bespreken we waar de opbaring zal plaatsvinden.

Door een goede samenwerking met collega’s kunnen we gebruik maken van uitvaartcentra in de regio, o.a. Dela/Smelt Hengelo, Michgorius Afscheidshuys Oldenzaal, Dela Hengelo en Oldenzaal, Vredehof Enschede en Almelo, Het Uitvaarthuis Twente in Almelo van Erik Korte, Helpt Elkander en Het Uitvaarthuys in Borne en het Afscheidshuis van Edwin Kist Usselo, Aula Varviksingel in Enschede en Aula Scholtenhagen in Haaksbergen. Dan wordt ook de kaart besproken en zo nodig ondersteun ik u bij de tekst voor de rouwkaart en/of advertentie.
De dagen erna kom ik dagelijks bij de familie om de details van de uitvaart te bespreken. Uit ervaring kan ik zeggen dat dit veel rust geeft bij de familie. Daarbij is het ook heel belangrijk dat u zich bezig kunt houden met afscheid nemen en dat u niet alleen maar bezig bent met het organiseren van de uitvaart. Hiermee neem ik u veel zorg uit handen, maar behoudt u de vrijheid om zelf zaken te regelen.

© 2024|Uitvaartzorg in Twente