Kist

Jarenlang is er geen verandering geweest in het uiterlijk van de uitvaartkist. De tijd staat niet stil en inmiddels zijn er verschillende soorten kisten met een andere vorm, materiaal of kleur verkrijgbaar waarin we overledenen kunnen opbaren.

Om u een idee te geven welke soorten crematiekisten en begrafeniskisten  verkrijgbaar zijn staan er een aantal afbeeldingen hieronder. Klik op de afbeeldingen om een deel van het aanbod te bekijken.

Speciale kisten
Het aanbod in speciale kisten groeit sterk. U kunt kiezen uit verschillende kisten voor een uitvaart. Heeft u daar wel eens over nagedacht? Tegenwoordig hebben we ook stoffenkisten, deze kisten hebben een basis frame van 100% populieren hout en zijn volledig bekleed, zowel binnen als buitenkant, met stof. Heeft u liever een massief houten kist of gefineerd? Een rietenkist of gemaakt van steigerhout of zelfs karton (onder voorbehoud) behoort tot de mogelijkheden. Heeft u speciale wensen en staan ze niet op mijn website dan kunt u altijd contact met mij opnemen.

 

« Terug naar Diensten en middelen
© 2020|Uitvaartzorg in Twente