Testimonials

Wij willen je bedanken voor het begeleiden van de uitvaart van mijn man en onze vader. We voelden ons direct gerustgesteld in een rare en hectische week doordat je ons ontzorgd hebt . Met je professionaliteit, kennis, rust, empathie en alles in overleg met ons hebben wij een waardig afscheid gehad van mijn man en onze vader. Mooier hadden we het ons niet kunnen wensen. Heel veel dank daarvoor!
Enschede, familie Vos

Mooier hadden we het ons niet kunnen wensen.

Afscheid moeten nemen van een dierbare is een verdrietige, moeilijke periode in ieders leven.
Uit ervaring heb ik gemerkt dat een goede, betrouwbare ondersteuning van Harma Bodde uitvaartzorg essentieel is geweest om een mensenleven waardig af te kunnen sluiten.
Harma heeft geluisterd naar onze vragen en wensen en daar naar gehandeld. Ze heeft alle noodzakelijk, technische afhandelingen van een overlijden voor ons uitgevoerd; contacten met de gemeente; begraafplaatsbeheerder en ondersteunende diensten in de uitvaartzorg. Er was alle ruimte om onze eigen, persoonlijke inbreng van het afscheid uit te voeren zoals wij dat graag wilden.
Mijn man was thuis opgebaard; elke dag vanaf het overlijden tot aan de begrafenis is Harma bij ons thuis geweest om te kijken hoe het met mij ging; zaken voor de begrafenis te bespreken en of mijn man er nog mooi bij lag. Daardoor heeft mijn man een waardig afscheid gekregen en ik kan met een warm gevoel terugkijken op een bijzondere waardevolle periode mede dankzij de uitstekende ondersteuning van Harma Bodde.
Dank daarvoor,

Hengelo, Marian Agterbosch

Afscheid moeten nemen van een dierbare is een verdrietige, moeilijke periode in ieders leven.

We zijn echt ontzorgd bij de organisatie van de uitvaart. Harma is een heel kundig iemand met veel ervaring, komt met goede nieuwe ideeën en aanvullingen op onze eigen wensen. We voelden ons echt ontspannen op sommige momenten waardoor zelfs een uitvaart prettig verliep, ook het contact met de dominee verliep heel soepel.
Ze houdt heel goed “de vinger aan de pols” in de tijd tussen het eerste contact en de daadwerkelijke uitvaart zelf en stuurt meteen bij als er eens iets niet goed dreigt te gaan, in ons geval waren er door ons zelf bestelde bloemen niet juist bezorgd. En ook heeft ze voor een fraaie foto weten te zorgen welke we op de kist konden plaatsen.

Hengelo, Fam. de Wilde

wij zijn echt ontzorgd.

Onze bijzondere waardering en dank voor de manier waarop wij werden begeleid in alles wat nodig was voor een waardig en persoonlijk afscheid van onze zus.
Ondersteuning, uitleg en voorstellen waren passend en duidelijk. De afspraken werden correct nagekomen en alles klopte. Dat geeft veel rust in zo’n moeilijke tijd.
Daarvoor Harma, nogmaals onze hartelijke dank.
Hengelo, Fam. Everlo

Afspraken werden correct nagekomen dat geeft veel rust in zo’n moeilijke tijd.

Wil je een professionele maar vooral een zeer menselijke en persoonlijke aanpak van je uitvaart?
Dan is Harma de ideale persoon.
Ze gaf me direct vertrouwen en kwam dan direct met “het” idee dat bij mijn vader paste. Daar waren we vertrokken!
Alles wat ze voorstelde was direct de goede keuze.
En dat is als je de mensen goed kunt aanvoelen.

Empathie en gevoel van familie systemen draagt ze ook perfect met zich mee en kan dus met je mee denken en nuanceren.

Ze heeft het in verschillende stappen georganiseerd om er een goed ritme aan te geven tussen voorbereiding en rusten.
En de dag zelf liep perfect met ook al de nodige ‘back stage’ medewerkers!

Nogmaals hartelijk bedankt Harma voor de ondersteuning in deze trieste fase van ons leven.

Oldenzaal, familie Kock
© 2021|Uitvaartzorg in Twente