Testimonials

Nog voordat onze pa overleed hebben wij een oriënterend gesprek met Harma Bodde gehad.
Zoals de website al deed vermoeden zo verliep ook het eerste gesprek; transparant, duidelijk,
respectvol en mogelijkheden te over.
Harma door jouw manier van vragen stellen werden keuzes door ons gemakkelijker genomen.
Wat een perfecte en fijne begeleiding na het overlijden van onze pa. Elke dag kwam je kijken hoe
het met ons ging en je voelde feilloos aan wanneer wij je hulp nodig hadden.
Harma je ontzorgde ons in een verdrietige periode. Je bent een warme persoonlijkheid.
Het was voor ons dan ook vanzelfsprekend dat, toen onze ma een paar maanden later overleed,
jij ook de crematie van haar zou begeleiden.
Ook toen bleek jouw advies en hulp van grote waarde. Alles was van begin tot het eind geweldig
geregeld, ook je nazorg en afwikkeling van de financiële zaken.
Harma we zullen je zeker aanbevelen! Bedankt voor alles.

Hengelo, familie Bijen

Omdat wij niet meer in Hengelo wonen hebben wij via internet onder anderen met de uitvaartzorg van Harma Bodde contact opgenomen rond het overlijden van onze oude moeder. Wij hebben voor Harma gekozen vanwege haar certificering, haar website waarop ze o.a. de mogelijkheid tot licht balsemen beschrijft, haar uitgebreide antwoorden op vragen via de mail en het telefonisch contact.

De keuze was helemaal goed want de begeleiding was perfect. Onze moeder werd thuis licht gebalsemd opgebaard en zag er erg mooi uit. Stap voor stap zijn wij door Harma van opbaren naar cremeren begeleid. Ze kwam iedere dag even kijken om de volgende stappen te bespreken. De een na laatste dag voor de crematie was alles geregeld en konden wij even rust nemen. Het hele proces is mooi en waardig verlopen. Ook de financiële zaken zijn goed en helder afgehandeld. Wij hadden het niet beter kunnen treffen. Harma is sympathiek, helder en zorgzaam.

Hengelo, familie Geesink

In januari 2017 had ik een oriënterend gesprek met Harma om te kijken of de wensen, die onze toen 95 jarige moeder had t.a.v. haar uitvaart, gehonoreerd konden worden.
Ik was meteen gecharmeerd van haar daadkracht en pro actieve houding. Een dag na ons gesprek had ze al een aantal opties onderzocht en kon mij daar een terugkoppeling op geven.
Ook droeg ze tijdens dat eerste gesprek een aantal suggesties aan.
De wensen van onze moeder hebben we als familie schriftelijk vastgelegd, zodat het voor iedereen duidelijk was wat er moest gebeuren als het moment daar was.
Op 6 april 2019 overleed onze moeder tamelijk onverwacht en aan het begin van de avond belde ik Harma. Ze kwam diezelfde avond nog om de eerste activiteiten af te stemmen en met de overige familieleden kennis te maken.
Het hele traject van plannen en uitvoeren van de uitvaart van onze moeder was bij Harma in zeer goede handen. De communicatie verliep soepel en professioneel. Ze heeft ons uitstekend ontzorgd.
Harma is flexibel, past zich gemakkelijk aan diverse situaties aan en verstaat de kunst zonder teveel op de voorgrond te treden, adequaat sturing te geven aan het proces.
Ook op zakelijk gebied verstaat ze haar vak. De offerte was heel reëel en leverde geen verrassingen op bij de uiteindelijke afrekening.
Harma staat open voor feedback en het is heel plezierig om met haar samen te werken.
Wij als familie waren zeer content over haar vakkundig maar ook persoonlijke begeleiding.

Ootmarsum, familie Lohuis

Vanaf het eerste moment dat wij contact hadden met Harma voelde het voor ons als familie zeer vertrouwd. Zij was vanaf het begin onze grote steun en toeverlaat. Harma was betrokken, attent en respectvol. Zij voelde goed aan wat wij wilden en stond altijd klaar met haar adviezen. Zij heeft ons veel werk uit handen genomen. Ook verraste zij ons op bepaalde momenten met mooie treffende gedichten. De nazorg was eveneens perfect. We zijn haar dan ook zeer dankbaar voor alles wat zij voor ons heeft gedaan.

Oldenzaal, familie ten Breul

Bij de organisatie van de crematie van mijn man en onze vader in december 2018 zijn wij op een fijne, warme en bijzonder professionele wijze bijgestaan door Harma. Vooral de rust en het overzicht dat zij op elk moment van de hectische dagen voor, maar ook tijdens de crematie bewaarde, was voor ons zeer aangenaam. Alles is tot in de puntjes en volgens plan verlopen.
Verder is Harma gewoon een heel prettig en integer persoon. Eigenschappen die haar zo geschikt maken voor haar vak.
Dank je wel Harma!

Oldenzaal, familie Elferink
© 2019|Uitvaartzorg in Twente