Testimonials

Bij het overlijden van mijn schoonvader kwamen we in contact met Harma Bodde.
Niet lang daarna hebben we ook afscheid moeten nemen van mijn vader en moeder. In een jaar tijd veel moeilijke momenten.
Harma wist echter met haar warme persoonlijkheid en kennis veel zorgen omtrent het afscheid van ons over te nemen. Ze heeft op een hele prettige manier met ons gesproken over hoe het afscheid er uit moest komen te zien. Ze was iedere dag aanwezig of met ons in contact om met ons de keuzes die we hadden door te spreken.
Door haar goede zorgen en hulp hebben we een heel mooi en warm afscheid kunnen realiseren van onze ouders.

Hartelijk dank voor alles.
Familie Punte en Delsink

Oldenzaal, Fam. Punte en Fam. Delsink

Al tijdens het eerste telefonische contact voelden we de warme betrokkenheid van Harma. In de dagen tot de begrafenis van mijn man, onze vader en opa maar ook daarna heeft zij ons op empathische en professionele wijze ondersteund. Met als resultaat een uitvaart waarop we met een heel goed gevoel terugkijken. Heel hartelijk dank daarvoor!

Hengelo, familie Kuipers

Wij willen je bedanken voor het begeleiden van de uitvaart van mijn man en onze vader. We voelden ons direct gerustgesteld in een rare en hectische week doordat je ons ontzorgd hebt . Met je professionaliteit, kennis, rust, empathie en alles in overleg met ons hebben wij een waardig afscheid gehad van mijn man en onze vader. Mooier hadden we het ons niet kunnen wensen. Heel veel dank daarvoor!
Enschede, familie Vos

Mooier hadden we het ons niet kunnen wensen.

Afscheid moeten nemen van een dierbare is een verdrietige, moeilijke periode in ieders leven.
Uit ervaring heb ik gemerkt dat een goede, betrouwbare ondersteuning van Harma Bodde uitvaartzorg essentieel is geweest om een mensenleven waardig af te kunnen sluiten.
Harma heeft geluisterd naar onze vragen en wensen en daar naar gehandeld. Ze heeft alle noodzakelijk, technische afhandelingen van een overlijden voor ons uitgevoerd; contacten met de gemeente; begraafplaatsbeheerder en ondersteunende diensten in de uitvaartzorg. Er was alle ruimte om onze eigen, persoonlijke inbreng van het afscheid uit te voeren zoals wij dat graag wilden.
Mijn man was thuis opgebaard; elke dag vanaf het overlijden tot aan de begrafenis is Harma bij ons thuis geweest om te kijken hoe het met mij ging; zaken voor de begrafenis te bespreken en of mijn man er nog mooi bij lag. Daardoor heeft mijn man een waardig afscheid gekregen en ik kan met een warm gevoel terugkijken op een bijzondere waardevolle periode mede dankzij de uitstekende ondersteuning van Harma Bodde.
Dank daarvoor,

Hengelo, Marian Agterbosch

Afscheid moeten nemen van een dierbare is een verdrietige, moeilijke periode in ieders leven.

We zijn echt ontzorgd bij de organisatie van de uitvaart. Harma is een heel kundig iemand met veel ervaring, komt met goede nieuwe idee├źn en aanvullingen op onze eigen wensen. We voelden ons echt ontspannen op sommige momenten waardoor zelfs een uitvaart prettig verliep, ook het contact met de dominee verliep heel soepel.
Ze houdt heel goed “de vinger aan de pols” in de tijd tussen het eerste contact en de daadwerkelijke uitvaart zelf en stuurt meteen bij als er eens iets niet goed dreigt te gaan, in ons geval waren er door ons zelf bestelde bloemen niet juist bezorgd. En ook heeft ze voor een fraaie foto weten te zorgen welke we op de kist konden plaatsen.

Hengelo, Fam. de Wilde

wij zijn echt ontzorgd.
© 2024|Uitvaartzorg in Twente