uitvaartzorg nederland

Over Harma

Ruim 22 jaar heb ik met heel veel plezier gewerkt in de detailhandel. Maar ik merkte dat ik de diepgang hierin miste. Mijn interesse ligt al sinds 1987 bij de uitvaartzorg en in 2000 heb ik de stap genomen om de opleiding tot uitvaartverzorger te volgen. Na mijn opleiding ben ik in 2002 bij een grote landelijke uitvaartorganisatie gaan werken. Maar omdat ik van mening was dat ik nog meer te bieden had dan op dat moment mogelijk was, ben ik in 2011 zelfstandig verder gegaan. De persoonlijke aandacht en betrokkenheid vind ik van groot belang en dat kan ik u als zelfstandig uitvaartverzorger bieden. Hierdoor zijn de lijnen kort en ben ik dag en nacht bereikbaar voor u. Vanwege de centrale ligging van mijn woonplaats Hengelo kan ik doorgaans binnen een half uur op de plek van bestemming komen.

Wanneer u wordt geconfronteerd met een overlijden kunt u contact met mij opnemen.
Ik zal dan, indien gewenst, direct bij u komen en u adviseren wat de mogelijkheden zijn en u de keuze bieden wat u zelf kunt/wilt doen en wat ik hierin voor u kan betekenen. Door een goede samenwerking met collega’s kunnen we gebruik maken van uitvaartcentra in regio, zoals Dela/Smelt Hengelo, Michgorius Afscheidshuys in Oldenzaal, Dela Hengelo en Oldenzaal, Vredehof in Enschede en Almelo, Het Uitvaarthuis Twente Almelo van Erik Korte, Helpt Elkander en Het Uitvaarthuys in Borne en het Afscheidshuis van Edwin Kist in Usselo.
Indien u wenst zou u zelf de verzorging van uw dierbare kunnen doen, eventueel met onze hulp natuurlijk.
Het zelf ontwerpen of samenstellen van de rouwkaart is een van de mogelijkheden.
Ook het dragen van de kist kan door familie of vrienden zelf worden gedaan. Wilt u toch gebruik maken van professionele dragers dan werk ik samen met het dragers gilde Ferentes. Zij zijn ook gespecialiseerd in schouderen.

Harma Bodde is ook vindbaar op UitvaartEnschede.nl

© 2024|Uitvaartzorg in Twente