Vervoer

Ook bij de keuze voor het vervoer tijdens de uitvaart zal ik u adviseren over de mogelijkheden. Hierbij kunt u natuurlijk kiezen voor een traditionele zwarte rouwauto, een zilvergrijze, antracietgrijze of een witte rouwauto. Kiest u liever voor een auto die minder opzien baart dan beschikken wij ook over een auto die wel de faciliteiten van een rouwauto heeft maar niet als zodanig wordt opgemerkt. Klikt u op de link om de foto’s van de rouwauto’s te bekijken.
Gaat u liever terug in de tijd en wilt u zelf uw dierbare vervoeren dat kan. Sinds kort hebben wij dit prachtige VW busje uit de Flower Powertijd (van Nostalgisch Rijden)tot onze beschikking.
Ook wordt er tegenwoordig weer meer gebruik gemaakt van de koets (geleverd door Stal Driene). Dit nostalgische vervoermiddel wordt voortgetrokken door 2 friese paarden.
Zou u het fijn vinden om samen met uw familie en uw overleden dierbare in één vervoermiddel te rijden dan kunnen wij u een bus aanbieden. De kleine bus tot 8 personen of een grote bus, waar zelfs iemand in een rolstoel in mee kan, tot 24 personen.

« Terug naar Diensten en middelen
© 2024|Uitvaartzorg in Twente