Testimonials

Toen mijn man en onze vader overleed, hadden wij ons geen betere uitvaartbegeleidster dan jou kunnen wensen Harma! Toen je bij ons thuis kwam na het overlijden hadden we direct een goede klik. Jouw professionaliteit, geduld, warmte en persoonlijkheid hebben ons de meeste zorg uit handen genomen. Door jouw goede adviezen en sturing is het hele proces vanaf overlijden tot en met de begrafenis erg mooi en waardig verlopen. We zijn dankbaar voor jouw begeleiding in deze moeilijke periode en willen je daar nogmaals heel hartelijk voor bedanken.

Oldenzaal, Fam. Oversteegen

wij hadden ons geen betere uitvaartbegeleidster kunnen wensen.

Onze moeder/Oma en overgrootmoeder is op 22 november 2017 om 10.35 overleden.
We hebben jou gebeld en 1 uur later was je er.
Je regelde gelijk mensen die mijn moeder hebben opgebaard. (waren we zeer tevreden over).
Je hebt ons veel werk uit handen genomen en bent elke dag bij haar langs geweest om te kijken of alles nog goed was i.v.m. de koeling.
Je was ontzettend betrokken bij dit overlijden en hebt ons allen goed terzijde gestaan, hebt met ons meegedacht.
Ook de achterkleinkids heb je niet vergeten, ze mochten kaarsjes aansteken en tekeningen meegeven.
Namens ons alleen hartelijk dank voor je goede zorgen.
Familie van Mw. Lunding-Grimberg

Hengelo, Fam. van mevr. Lunding-Grimberg

Lieve Harma,
Wat heb jij ons fantastisch bijgestaan na het overlijden van ons pa.
In deze treurige tijd was jij de leidraad door het hele gebeuren.
We hebben uren met jou kunnen praten en al onze wensen kunnen aangeven.
Niets was je teveel en alles was bespreekbaar. Je kon je heel goed inleven in onze gevoelens. Top!
Van de idee├źn die je had en door de professionele benadering hiervan, hebben wij een onvergetelijke uitvaart voor ons pa kunnen verzorgen.
Ook onze eigen wensen heb jij kunnen inpassen. Denk alleen nog maar eens aan de livemuziek van de 4 dames. Dit gaf een heel warm gevoel.
Ook hebben wij vele positieve reacties gehad op hoe jij de uitvaart hebt begeleid.
We zullen dit nooit vergeten. Jou naam wordt nog steeds heel vaak genoemd
door ons, onze familie, vrienden en kennissen. En dit alles in zeer positieve zin.
Harma, ontzettend bedankt.

Oldenzaal, Fam. Lentfert

Bij deze wil ik, ook namens mijn familie, jou bedanken voor de goede zorg en begeleiding na het overlijden van mijn vader. Met respect en aandacht voor de persoonlijke wensen van allen kon jij ons leiden door de vele keuzes die op dat moment moesten gemaakt worden. Mede door jou kunnen wij met een goed gevoel terug kijken en verder gaan. Bedankt voor alles.

Oldenzaal, Fam. Lippens

Na het overlijden van mijn moeder was het een fijn gevoel om terug te kunnen vallen op de professionele begeleiding van Harma. Alles is prima geregeld, ik kon je wanneer dan ook bellen, ook al was het iets simpels. Je was op de voorgrond wanneer nodig en deed een stapje achteruit als het moest. Je begeleidde ons in onze keuze wat betreft de crematieplechtigheid van mijn moeder, was niet dwingend en voelde precies aan in welke richting we wilden gaan. Ik vind je een nuchter, no-nonsens, integer, daadkrachtig en het belangrijkste….ontzettend aardig en warm mens!! Ik ben blij dat je ons in alles hebt gesteund en begeleid en ben ook blij dat mijn moeder wist dat jij haar uitvaart zou regelen, net zoals je dat bij mijn vader hebt gedaan! Ga vooral zo door Harm!!! Ontzettend bedankt!!

Ambt Delden, K. van Veen
© 2018|Uitvaartzorg in Twente|Privacy